Zoekmachine optmimalisatie - SEO & SEA

Heuga Design helpt met het optimaliseren van de vindbaarheid door het juist in te stellen van je website of te adverteren op Google.

Hier zijn we goed in: Organische zoekresultaten on-Page SEO, off-page SEO, link building en conversieoptimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) verhoogt het bezoek naar uw (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines. Wij helpen graag in alle onderdelen van zoekmachine optimalisatie om zo uw website beter vindbaar te maken.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine adverteren (SEA) betekent dat je adverteert in de zoekresultaten van Google. Je adverteert op 'keywords' en je betaalt per klik, vervolgens komt je advertentie boven de natuurlijke zoekresultaten te staan en komt er meer verkeer naar je website. 

Conversie optimalisatie

Door de SEO en SEA komen er meer mensen naar je website, maar kopen ze ook iets? Weten zij hun weg te vinden? Snappen zij de website? Conversie optimalisatie leidt tot meer inzicht in uw websitebezoekers en uiteindelijk tot meer verkoop en loyaliteit.

Hoe goed je website ook is, zonder bezoekers zul je weinig bereiken. SEO is de perfecte manier om deze bezoekers naar je website toe te trekken. Door hoge zoekposities te halen wordt je website immers zichtbaar voor vele potentiële bezoekers. Je kunt Google het best zien als één van de openingen naar je winkel..

Natuurlijk geeft ook Google AdWords je tegen betaling via deze weg toegang, maar door zowel AdWords als SEO in te zetten  maximaliseer je de kansen op bezoekers die via Google binnenkomen. Als ware open je dan twee deuren waardoor bezoekers naar binnen kunnen komen.

68%

Toename organisch verkeer

36%

Verlaging bouncerate

55%

Toename bezoektijd 

Keyword onderzoek

Een van de belangrijkste onderdelen van SEO en SEA zijn zoekwoorden. Wij doen graag onderzoek naar de beste zoekwoorden die waarschijnlijk het organische verkeer naar de website zullen verhogen. 

Maandelijks rapport

Aan de hand van gekozen zoekwoorden en de analyses kunnen we u een maandelijks rapport bieden. Hier in zie je de prestaties van je websites en welke keywords goed presteren. 

Je vindbaarheid een boost geven?

Vanaf 200,- exclusief btw

Intake van de website een uitgebreide analyseundefined
On-page SEO optimalisatie voor 4 pagina's undefined
Keyword optimalisatie voor de beste resultatenundefined
Linkbuilding voor een krachtige websiteundefined
Contentoptimalisatie verbeteren van de inhoudundefined
Instellen juiste plug-ins voor de beste resultatenundefined

Meer verkopen op je website?

Neem contact op voor een informatief gesprek

Fields marked with an * are required