Ervaringen van klanten

Onze klanten staan op nummer 1, alles voor een glimlach. De mooiste handel ontstaat uit eerlijk persoonlijk contact. Onze klanten zijn dan ook blij met ons, en wij met hen! Soms gaan we door tot in de late uurtjes om het voor elkaar te krijgen.
"Ik heb Maarten ingeschakeld toen ik op zoek was naar een grafisch designer die verder denkt en kijkt dan zijn vakmanschap. Een mede-ondernemer die graag mee denkt op alle creatieve vlakken en tegelijk kritisch kan zijn wanneer dat moet. Maarten is nuchter, praktisch en respectvol in zijn aanpak! De ideale sparringpartner, ook op het gebied van business vraagstukken. Ik was dan ook altijd onder de indruk van zijn competenties en resultaten. Ik kan met trots zeggen dat ik Maarten aan iedere visionaire ondernemer durf aan te raden om zijn/haar visie(s) te realiseren."
Fawad Tiemorie
Eigenaar Fitlife en Simpelboeking
"Maarten heeft voor mij in goed overleg met veel creativiteit een nieuwe flyer, bedrijfslogo en visitekaart ontworpen. Daarbij heeft hij deze stijl nog doorgezet in een volledig vernieuwde website. Het drukwerk maakt een zeer goede indruk en de website is een stuk moderner geworden, zonder opdringerig te zijn. Ook werkt de site vlot en naar behoren. Ik ben erg enthousiast over zijn creatieve inbreng, inzet, flexibiliteit, gevoel voor stijl en vormgeving en zijn technische kennis. Een aanrader!"
koen van velzen heuga design
Koen van Velzen
Beeldhouwer - Koen van Velzen Beeldhouwerij
"Bij de organisatie van een verdiepend festival vol workshops, lezingen, muziek en theater heeft Maarten z'n creatieve inzicht en online know how laten gelden. Dankzij zijn vormgeving, ondersteuning en commerciële mind-set hebben wij het gewenste resultaat kunnen behalen."
Guy Wijnen
Eigenaar van De Kwekerij en Mestival
"Voor mijn bedrijf Savepartner heeft Maarten een banner voor een beurs ontworpen. Fijn dat iemand direct begrijpt wat je bedoelt en dit omzet in een mooi eindproduct!"
Jeroen Bosma
Eigenaar Savepartner
"Voor de verandering van bedrijfsnaam van Tapas Select naar Tante Panini heeft Heuga Design de opdracht gekregen om de complete nieuwe huisstijl te ontwerpen. Dit betrof een logo, diverse soorten menukaarten, de website, een landingspagina, een folder en visitekaartjes. Maarten heeft fantastisch werk geleverd. Alles ziet er aantrekkelijk en zeer professioneel uit en wordt goed door de markt ontvangen. De samenwerking tussen mij en Maarten verliep ook soepel. Hier spreekt een uitermate tevreden klant!"
Cecile Hülsenbeck
Eigenaar Tante Panini
Onze samenwerking met Heuga Design begon ongeveer een jaar geleden. Wij zijn de reisorganisatie Midland Tours Nijkerk opgestart die gespecialiseerd is dagtochten, meerdaagse reizen, schoolreizen bedrijfsuitjes en (zakelijk) vervoer per touringcar. We vroegen Maarten van Heuga Design om voor ons de huisstijl en bedrijfslogo te ontwikkelen. Dit heeft hij dan ook uitstekend gedaan! Later volgde nog brochures, flyers en uiteraard onze schitterende website. Heuga Design denkt mee, staat open voor ideeën en is erg creatief. Wij zijn uiterst tevreden over dit mooie bedrijf en hopen op nog een lange en fijne samenwerking!
Roel Arends
Eigenaar Midland Tours
Maarten heeft meegedaan aan een '5-hour Challenge' van Blue Mango & Randstad Student. Tijdens deze challenge wist hij een totaal concept op te leveren. Dit sloot dermate aan en was van dusdanige hoge kwaliteit dat wij Maarten hebben uitgenodigd op het hoofdkantoor om het aan het management te pitchen. Maarten is goed in staat om op strategisch niveau te denken. Visueel en grafisch heel erg sterk. En heeft een professionele houding. Dat levert een energieke samenwerking op.
Wesley Connor
Online marketing @ Randstad
In opdracht van GroteWereld Communicatie en Aanbodstrategie.nl heeft Maarten diverse opdrachten uitgevoerd. Daarbij heeft Maarten zich bewezen als een strategisch sterk en vindingrijk marketing communicatie specialist met wie het ook nog eens bijzonder prettig samenwerken is. Van harte aanbevolen!
 
Rob Groot
Eigenaar Grotewereld Communicatie en Aanbodstrategie.nl
Samenwerken met Maarten en zijn jongens is een feest! Heuga Design is een kleine, bevlogen club met de perfectie combinatie van: 1. Veel ervaring (waardoor ook een sterk adviserende rol) 2. Synergie op het gebied van technische kennis (alles wordt opgelost, al moeten ze tien hulplijnen inzetten) 3. De juiste instelling (kan niet bestaat niet) 4. Een grenzeloze energie & enthousiasme (het plezier in hun werk is voelbaar aanwezig) Het voelde voor Great Magazines gelijk goed om in zee te gaan met Heuga Design. Maarten heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt. We hebben veel van hen gevraagd en we zijn samen tot het uiterste gegaan om de meest mooie snufjes te kunnen integreren. Het resultaat is prachtig en we zullen Maarten zeker inschakelen mochten we in de toekomst weer online hulp nodig hebben!
Marloes Oink
Sales & Traffic manager
Maarten is a talented and ambitious young professional. Together we were guiding the team of 20 volunteers within the MarCom team of TEDxYouth@Utrecht. Maarten proved his ability to multitask (to combine the study of Economics and Digital Business Concepts, his own business in Webdesign and the TEDxYouth@Utrecht project), work under pressure, deliver results within the limited time period, be an excellent mentor, be a creative solution-finder and a connector. Among other duties, Maarten also was responsible for webdesign and maintenance of the TEDxYouth@Utrecht website.
Yulia Korobova
Hoofd Communicatie TEDxYouth@Utrecht